Húsvét a Hotel Palace****-ban

Hévíz városa tökéletes helyszín egy rövid hétvégi, de akár egy hoszabb tavasz-nyári kikapcsolódáshoz is. Családoknak, pároknak, időseknek, fiataloknak egyaránt nyújt igény szerinti szolgáltatásokat nemcsak a város, de a Hotel Palace**** Hévíz is.

A szálloda mindössze 200 méterre található a hévízi tófürdőtől, ami a világ legnagyobb melegvizes természetes forrástava. A gyógytó télen-nyáron különleges élményt kínál a látogatóknak, hiszen meleg vize egész évben lehetővé teszi a benne való fürdőzést és feltöltődést. 

A hévízi tó gyógyhatású vize összetételénél fogva tökéletesen alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. 

A tóban való fürdőzés kiegészítése lehet a Hotel Palace****-ban való tradicionális hévízi gyógykezeléseken való részvétel, illetve már az is elég relaxáló lehet, ha csak a wellness-részlegen kapcsolódunk ki. 

A hotel egész évben különleges csomagajánlatokkal várja a vendégeket, tavasszal is több csomag közül választhatunk. 

A húsvéti ajánlat például tökéletes lehet azoknak, akik az ünnepi időszakban szeretnének egy kicsit kizökkenni a hétköznapokból, és szeretnének feltöltődni. A csomag 2 éjszaka szállást tartalmaz, félpanziós ellátással, a Csemete erdő játszóház használatát, valamint húsvéti programokkal is kedveskednek a vendégeknek. 

Természetesen a wellness- és beauty szolgáltatások használata is a csomag része, így garantált a feltöltődés.